Musical

Theater, muziek, zang, dans, spel voor iedereen!

Het Dr.-Knippenbergcollege brengt al 27 jaar musicalproducties. Met succes: de voorstellingen maken ieder jaar indruk en er zijn zelfs leerlingen die voor onze school kiezen speciaal voor deze bijzondere activiteit! 

Iedere leerling mag deelnemen aan de musical. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid en een rol krijgt in het orkest, op het toneel of achter de coulissen. Iedere vrijdagmiddag oefenen we onder begeleiding van een professionele regisseuse, dansdocent, zangdocent en dirigent.

Als hecht team werken we met alle leerlingen en begeleiders toe naar een prachtige musical die dit jaar vier keer wordt opgevoerd in Het Speelhuis. Wil je komen kijken? Klik hier voor tickets.

Lees hier een interview met de makers van Jeanne d’ Arc en andere sterke vrouwen

Over onze voorstelling van 2017-2018:           

Jeanne d’ Arc en andere sterke vrouwen is een geheel eigen muzikale theaterproductie door de leerlingen van het Dr.-Knippenbergcollege. 

 

Wie zijn die sterke vrouwen? Wat maakt iemand een sterke vrouw? Hoe kunnen deze vrouwen ons vandaag de dag nog inspireren?

 

We kruipen in de huid van onder anderen Jeanne d’ Arc, Madonna, Fanny Blankers Koen, Amy Winehouse, Rosa Parks, Malala, Anne Frank en vele andere vrouwen. 

 

De voorstellingen zijn op vrijdag 15 juni, zaterdag 16 juni en zondag 17 juni (2x).