Leerlingenraad

De leerlingenraad van onze school is niet zoals anderen. Waar vele scholen slechts een clubje leerlingen heeft welke een beetje vergaderd, willen wij een raad waarin alle leerlingen hun zegje kunnen doen. De leerlingenraad van de knip wil dat alle leerlingen vertegenwoordigd zijn, van ieder leerjaar en ieder niveau. Daarom verzamelen wij ons iedere maand met alle klassevertegenwoordigers in het Knip-Leerlingencongres: De Tweede Raad. Samen praten en strijden wij voor een betere school en een eerlijke positie van de leerling, de leerling verenigd voor beter onderwijs! Ons motto is dan ook een leerlingenraad van de leerling, door de leerling voor de leerling!

Je kunt ons altijd mailen op het volgende email adres: llrknip@live.nl of een brief in onze brievenbus stoppen in de mediatheek.