Skip to content

Aanmelden 8 en 9 maart

Welkom, groep 8!

Op 8 en 9 maart 2022 kunnen ouders en leerlingen naar het Dr. Knippenbergcollege komen voor de aanmelding voor het schooljaar 2022-2023. De inschrijvingen zijn van 15.30-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur.

– Onze afdelingen 1 havo en 1 kansklas vwo voor schooljaar 2022-2023 zitten vol. U kunt uw zoon/dochter hier niet meer voor aanmelden.
– Let op: vanaf donderdag 7 juli 2022 is het voor ons ook niet meer mogelijk om zij-instromers te plaatsen.

De aanmeldformulieren hieronder. U kunt het thuis invullen en uitgeprint meenemen op 8 of 9 maart. Lukt dit niet? Geen nood, we kunnen ook samen invullen op school. Voor de snelle voortgang verdient een ingevuld formulier wel de voorkeur.

Kunt u niet naar school komen omdat u in quarantaine zit vanwege corona? Mail f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Wilt u hem liever eerst uitprinten en dan thuis invullen met pen? Dat kan ook:

Voor de inschrijving op school verzoeken we u mee te nemen:

  • Aanmeldformulier
  • Keuzeformulier notebook
  • Inschrijfformulier sportklas (optie)
  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Fréderique Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Dr. Knippenbergcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Dr. Knippenbergcollege. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die je hebt gemaakt.

Heb je een herzien advies maar ben je nog niet aangemeld? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze brugklascoördinator f.gerritsen@omosghelmond.nl. Zij maakt een afspraak voor de aanmelding op maandag 13 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur.

Ben je al toegelaten en is je advies herzien? Dan verzoeken we je om het nieuwe adviesformulier af te komen geven op school. Dit is mogelijk op maandag 13 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur.

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.