Skip to content

Engelse competitie voor Zuid-Nederland op de Knip

Donderdag waren leerlingen uit diverse steden in Zuid-Nederland op onze school voor de GNE Awards, een competitie waar de Engelse spreekvaardigheid wordt geëtaleerd. De awards worden georganiseerd door Nuffic, de organisatie voor internationalisering in onderwijs. Er waren vier winnaars, drie ervan zijn leerlingen van onze school. Op 18 april volgt de landelijke finale in Zwolle!

Vanuit onze school organiseerde docent Kees IJzerman de activiteit. Hij wil via deze weg nogmaals de juryleden bedanken voor hun komst.

De monologen gingen over onderwerpen als de democratie, de manier waarop wij omgaan met onze planeet, de social media-verslaving van velen en de sleepwet waarvoor deze week gestemd kon worden. Ontzettend knap hoe de leerlingen zich lieten zien: niet alleen om hun Engelse spreekvaardigheid, maar ook om hun presentatietalent. De trainingen van de Debatclub betalen zich uit!

Wij feliciteren Hajar Yagkoubi, Bich van Nguyen en Lyra Hoeben met hun overwinning. De vierde winnaar was Simone Hendriks van Metameer in Stevensbeek. Veel succes allemaal, bij de finale op 18 april!

 

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.