Skip to content

Voorlichtingsavonden ouders

Voorlichtingsavonden ouders

Zoeken

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste schooljaar op de basisschool. Op 9 februari 2020 is onze open dag en een maand later zijn de aanmeldingen voor het voortgezet onderwijs gepland. Maar voor ouders zijn er eerst de jaarlijkse informatieavonden.

Deze waren dit jaar op 11 en 14 november 2019.

Tijdens deze informatieavonden schetsen we een goed beeld van het Dr.-Knippenbergcollege. Alle ouders worden bijgepraat over ons onderwijs, op de afdeling van uw keuze. Ook gaan we in op speerpunten binnen ons onderwijs en digitalisering in de school. 

In principe is de informatieavond bedoeld voor ouders/verzorgers; leerlingen brengen immers hun bezoek aan de school tijdens de bezoekochtenden die georganiseerd worden door de basisscholen. Als de school van uw zoon/dochter niet naar de Knip komt tijdens een van deze ochtenden, dan is uw zoon/dochter uiteraard van harte welkom op 11 of 14 november. Voor hen is er een ander programma dan voor ouders/verzorgers.

Aanmelden kan op www.vohelmond.nl.

LET OP:
Domeinonderwijs heeft een extra info-avond op 16 januari 2020 om 19.30 uur. Aanmelden kan via domeinonderwijs@drknippenbergcollege.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.