Skip to content

Voorlichtingsavonden ouders

Voorlichtingsavonden ouders

Zoeken

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste schooljaar op de basisschool. Op 9 februari was onze open dag en een maand later waren de aanmeldingen voor het voortgezet onderwijs gepland. Voor ouders zijn er ook de jaarlijkse informatieavonden.

Deze waren dit jaar op 11 en 14 november 2019. Zodra we de planning van de herfst van 2020 hebben, publiceren we hier de informatie.

Tijdens deze informatieavonden schetsen we een goed beeld van het Dr.-Knippenbergcollege. Alle ouders worden bijgepraat over ons onderwijs, op de afdeling van uw keuze. Ook gaan we in op speerpunten binnen ons onderwijs en digitalisering in de school. 

In principe is de informatieavond bedoeld voor ouders/verzorgers; leerlingen brengen immers hun bezoek aan de school tijdens de bezoekochtenden die georganiseerd worden door de basisscholen. Als de school van uw zoon/dochter niet naar de Knip komt tijdens een van deze ochtenden, dan is uw zoon/dochter uiteraard van harte welkom op de voorlichtingsavonden. Voor hen is er een ander programma dan voor ouders/verzorgers.

Aanmelden kan op www.vohelmond.nl.


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.