Skip to content

Schoolmusical ik hou van jou: tickets nu verkrijgbaar

Al dertig jaar een fenomeen in Helmond: de musical van leerlingen van de Knip. Een heel jaar lang werken meer dan 100 leerlingen aan spel, dans, muziek, decor en heel veel meer. Een hechte groep telt nu de dagen af naar de première. En jij kunt erbij zijn!

ik hou van jou

Een positief verhaal van en over jonge mensen. Houden van is een belangrijk thema in ieder mensenleven. Liefde vinden, liefde ervaren, liefde verliezen, het maakt het leven mooi maar soms ook verdrietig. Door corona zijn we op afstand van elkaar gezet, het was belangrijk dat we afstand hielden. Zo werd er van onze leerlingen verwacht dat ze veel zelf moesten uitzoeken, leren en ontdekken. Samen sporten, uitgaan, afspreken was er niet bij. Zelfs gewoon hangen was er niet bij. En juist dat samen, is belangrijk. Samen leren en ontdekken hoe ze in het leven staan, wat ze belangrijk vinden, waarvan ze houden. Dit leer je met elkaar, niet alleen en zeker niet vanachter een scherm. Het is daarom een extra feest om dit jaar weer samen deze musical te kunnen maken. En  dadelijk in het Speelhuis, maar liefst 4 voorstellingen…..en wat zal het zal spetteren!

Ik hou van jou is een aaneenschakeling monologen, dialogen, muziek en dans van jonge mensen. Ze wonen in een kraakpand. Sommigen noodgedwongen, anderen omdat ze het prettig vinden. De pandbewoners nemen je mee in hun fantasie, dromen, angsten en overwinningen. Zij laten zien en horen waar ze van houden, waar ze niet van houden. Door hun gedachten vorm te geven krijgen we een mooie, soms pittige inkijk in de leefwereld van de jongeren.

Middels de pandbewoners komen we in verschillende situaties en dit geven we vorm door zang, dans en zang.

Iedereen doet mee…. iedereen doet ertoe….. tegen iedereen zeggen we… ik hou van jou.

Koop je tickets op de site van Het Speelhuis
Hier talloze filmpjes van de repetities van onze leerlingen

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.