Nieuwbouw op De Braak

Onze school op De Braak

We gaan verhuizen! Het Dr.-Knippenbergcollege krijgt een prachtig nieuw gebouw dat medio 2021 opgeleverd wordt. Het maakt deel uit van Sport en beleefcampus De Braak.

• Op 19 juni 2018 maakten we bekend welke architect de nieuwbouw gaat realiseren en presenteerden we eerste impressies. Het nieuwsbericht met de beelden vind je hier.
  • Op 11 november 2019 maakten we bekend welke aannemers aan de slag gaan. Lees dit bericht hier.
  • Op 10 december 2019 deelden we een prachtige video. Wandel nu al door de nieuwbouw! Bekijk ‘m hier.

Wil je zien welke kansen er allemaal ontstaan als het gaat over de samenwerking van onderwijs, sport, welzijn en gezondheid? Bekijk dan deze film:

De leerlingen gaan er flink op vooruit
Een nieuwe Sport- en beleefcampus op De Braak waar de héle stad beter van wordt. Waar onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport samenkomen en waar een grote sociale meerwaarde is voor omliggende wijken. Dat is het ambitieuze plan waarmee de gemeenteraad in oktober 2017 bijna unaniem akkoord ging. Fantastisch, al die kansen, maar voor ons is één aspect het meest voornaam. Onze leerlingen gaan er straks enorm op vooruit.

We hebben er zin in!
Alle nieuwe leerlingen krijgen te maken met de verhuizing. Zij allemaal gaan straks profiteren van een toekomstbestendige, sportieve en inspirerende omgeving. Topsport en breedtesport in de nabijheid, geweldige faciliteiten voor de talentgebieden Sport, Vorm&Media en Technologie: kortom, alles om onze talentgebieden een flinke impuls te geven. Wij kijken ernaar uit!