Skip to content

Nieuwbouw op De Braak

Nieuwbouw op De Braak

Zoeken

Onze school op De Braak

We zijn verhuisd! Ons nieuwe schoolgebouw op Sport en beleefcampus De Braak is officieel geopend en sinds 7 september 2021 hebben we les in onze prachtige nieuwbouw. In 2023 zullen we u op deze pagina meenemen in de ontwikkelingen rond de bouw van de multifunctionele sportaccommodatie. Hierin komen onze sportzalen en uiteraard gaan hier straks ook onder meer Helmond Sport en Praktijkschool Helmond hun plekje krijgen.

Hieronder een serie foto’s van de bouw; onder de galerij informatie over onze nieuwe school en Campus De Braak.

Begin april 2021:

Eind januari 2021:

September – december 2020:

Eerste helft 2020:

Nieuws voor de eerste paal de grond in ging:

  • Op 19 juni 2018 maakten we bekend welke architect de nieuwbouw gaat realiseren en presenteerden we eerste impressies. Het nieuwsbericht met de beelden vind je hier.
  • Op 11 november 2019 maakten we bekend welke aannemers aan de slag gaan. Lees dit bericht hier.
  • Op 10 december 2019 deelden we een prachtige video. Wandel nu al door de nieuwbouw! Bekijk ‘m hier.

Bekijk hier een drone-video van mei 2020.

De leerlingen gaan er flink op vooruit
Een nieuwe Sport- en beleefcampus op De Braak waar de héle stad beter van wordt. Waar onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport samenkomen en waar een grote sociale meerwaarde is voor omliggende wijken. Dat is het ambitieuze plan waarmee de gemeenteraad in oktober 2017 bijna unaniem akkoord ging. Fantastisch, al die kansen, maar voor ons is één aspect het meest voornaam. Onze leerlingen gaan er straks enorm op vooruit.

We hebben er zin in!
Alle nieuwe leerlingen krijgen te maken met de verhuizing. Zij allemaal gaan straks profiteren van een toekomstbestendige, sportieve en inspirerende omgeving. Topsport en breedtesport in de nabijheid, geweldige faciliteiten voor de talentgebieden Sport, Vorm&Media en Technologie: kortom, alles om onze talentgebieden een flinke impuls te geven. Wij kijken ernaar uit!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.