Skip to content

Kniplive.nl en persoonlijke gesprekken

Kniplive.nl en persoonlijke gesprekken

Zoeken

Op deze pagina alles over de Open Dag 2021 van het Dr. Knippenbergcollege! Anders dan anders en liever ontmoeten wij u in onze mooie school, maar samen maken we er het beste van. Met maar één doel: optimale oriëntatie voor alle leerlingen van de basisschool. Heeft u nog vragen? Op vijf momenten kunt u op virtuele wijze persoonlijk met ons in gesprek. Meer daarover hieronder.

We hebben een nieuwe website gemaakt met video’s en een prachtige interactieve visual van onze nieuwe school op Campus De Braak. Kijk op de website en kom alles te weten over de Knip! 

De site is live!!

 

www.kniplive.nl

Heeft u vragen? Ga met ons in gesprek!

We kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. Daarom kunt u op vijf momenten met ons in gesprek, samen met uw zoon of dochter. Daar trekken we per leerling 10 minuten voor uit en mocht het nodig zijn om langer met elkaar door te praten, dan maken we een vervolgafspraak. 

Data
U kunt inschrijven voor de volgende momenten. 

  • Zondag 7 februari, 11.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag 24 februari, 18.00 tot 19.30 uur
  • Zondag 28 februari, 11.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag 3 maart, 18.00 tot 19.30 uur
  • Woensdag 10 maart, 18.00 tot 19.30 uur

Hoe werkt het?
Via deze link maakt u een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt hier naast de datum een categorie kiezen: mavo, havo, vwo, domeinonderwijs, algemeen of zorg/ondersteuning. U voert uw gegevens in en maakt direct een afspraak in uw persoonlijke agenda.

Op de afgesproken datum/tijd klikt u op de link, waarna u wordt doorgelinkt naar Microsoft Teams. Binnen deze omgeving kunt u vervolgens in gesprek met onze medewerker.

Mocht u er niet uitkomen of zijn de data/tijden waarop u beschikbaar bent volgeboekt?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492-792079. Onze receptie helpt u vervolgens graag verder.

Livestream

Hierboven drie films over onze mavo, havo en het vwo. In november 2020 hebben we in een livestream ook heel veel verteld over onze school. Alle facetten kwamen aan bod, live vanuit een studio in onze school. Terugkijken kan hier.

Meeloopmiddagen

Wij organiseren meeloopmiddagen voor leerlingen van groep 8. Er zijn drie momenten: 24 februari, 3 maart en 10 maart. Alles erover lees je op deze pagina. Tóch nog een kans om van de sfeer op onze school te proeven!

Brochure

In onze jaarlijkse brochure leest u rustig nog eens alles na. Waar staan we voor? De brochure kunnen we opsturen als u wilt; neem dan even contact met ons op. Hem online inzien kan uiteraard ook: klik hier.

Aanmelden

Vanwege corona gaat het aanmelden anders dan anders. Het kan dit jaar van 1 t/m 22 maart. U neemt in deze periode telefonisch contact op met onze school. We maken dan een afspraak om de aanmelding in te plannen. Meer info hier.

Download onze app!

Download de OPEN DAG APP en zoek ons op. Dit hoeft maar eenmalig: de Knip komt daarna standaard in beeld als je de app opent! Hier meer informatie.

Domeinonderwijs

Domeinonderwijs heeft een meeloopmiddag op 17 maart 2021 (was eerst 3 februari). Hier meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.