Skip to content

Open Dag 9 februari: kom jij ook?

Op zondag 9 februari is onze jaarlijkse Open Dag. Onze deuren zijn geopend van 11:00 tot 15:00 uur. Het belooft weer een hele mooie, gevarieerde dag te worden!

Begane grond

Bij binnenkomst hoor je onze musicalgroep wellicht al repeteren: je kunt ze vinden in ons schoolcentrum. In de hal kun je ook onze robot bewonderen, gebouwd door leerlingen en wat was ie succesvol in San Francisco afgelopen jaar! En ja: ook jij kunt hem besturen… In de gymzalen zie je demonstraties van onder meer de Knipjumpers (minitrampoline springen), dans en unihockey.

Eerste verdieping

Boven vind je lokalen waarin we informatie geven over onze opleidingen mavo, havo en vwo. Ook laten de talentgebieden Sport en Vorm&Media zich hier zien. Wil je meer weten over Domeinonderwijs of over hoe wij begeleiding op maat bieden? Ook daarvoor zit je goed op de eerste verdieping. In de aula kun je ook meer info vinden over onze nieuwbouw en over onze onderwijsresultaten.

Tweede verdieping

Wil je een miniles bijwonen? Loop op ieder moment binnen bij Engels, Duits, Spaans, Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis. Zit jij nog in groep 7? We hebben diverse lokalen waarin we presentaties geven speciaal voor de leerlingen die nog net wat langer moeten wachten voor ze naar de Knip kunnen komen. Op de tweede verdieping vind je ook de schaakclub en is er een leuke activiteit met virtual reality-brillen.

Derde verdieping

Hier hebben wij ons Technasium en dat zie je meteen als je op onze hoogste verdieping aankomt! Er zijn workshops forensisch onderzoek, alcohol & verkeer, robotica en gezondheid. Er is veel informatie over technologie & toepassen en er worden minilessen wiskunde aangeboden. Op deze verdieping is ook onze collegezaal: hier zit op de Open Dag de debatclub!

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.