Skip to content

Open dag, meeloopmiddagen, aanmelden en meer

Beste leerlingen van groep 8,

Normaal staan deze maanden voor ons onder meer in het teken van allerlei leuke activiteiten voor jullie. Klassen komen op bezoek, ouders worden uitgenodigd, we hebben leuke middagen waarbij jullie kunnen proeven van onze school en er is natuurlijk de open dag. Uiteindelijk zijn er de aanmeldingen: dankzij alle activiteiten kun jij een weloverwogen keuze maken.

Door alle omstandigheden ziet alles er dit schooljaar heel anders uit. Je oriënteren is niet makkelijk. In de opsomming hieronder zie je hoe we toch proberen jou veel aan te bieden. Zo leer je de Knip toch goed kennen. Heb je vragen? Dan horen we heel graag van je. Hier zijn onze contact-gegevens.

  • De aanmeldingen voor het volgende schooljaar zijn van 1 t/m 22 maart. U maakt zelf een afspraak met ons. Alles daarover op deze pagina.
  • We hebben een nieuwe site met veel leuke films over onze school! Kijk op www.kniplive.nl.
  • We kunnen ons ook voorstellen dat u nog behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. U plant zelf zo’n gesprek in. Er zijn t/m 10 maart vijf momenten. Meer info hier.
  • In plaats van voorlichting aan klassen en aan ouders, hadden we in november een livestream. Kijk deze hier terug.
  • Nieuw: we hebben een app! Download de OPEN DAG APP en zoek ons op. Dit hoeft maar eenmalig: de Knip komt daarna standaard in beeld als je de app opent! Hier meer informatie.
  • We planden meeloopmiddagen in; de data zijn inmiddels verschoven. Voorlopig gaan ze door; als dat verandert horen jullie dat direct. Kijk hier voor alle informatie: de middagen zijn voorlopig op 24 februari, 3 maart en 10 maart.
  • Domeinonderwijs heeft een meeloopmiddag op 17 maart 2021, van 14:00 tot 16:00 uur (was eerst 3 februari). Aanmelden voor deze meeloopmiddag is helaas niet meer mogelijk: vanwege corona hebben we een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden voor Domeinonderwijs 2021-2022 is uiteraard wel mogelijk! Vragen kunt u altijd stellen: domeinonderwijs@drknippenbergcollege.nl.
  • Onze brochure download je hier.

Wij wensen iedereen veel succes bij de oriëntatie. In een periode vol onzekerheden staat in ieder geval één ding vast: wij heten leerlingen van harte welkom en gaan voor een tijd om nooit te vergeten.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.