Skip to content

We hebben genoten van de Open Dag

Van de gymzaal tot het schoolcentrum, van de Technologie-lokalen tot de mediatheek – in alle hoeken van de school waren er activiteiten op onze jaarlijkse Open Dag. Op zondag 4 februari zijn honderden leerlingen met hun ouders op bezoek geweest. Voor alle belangstelling willen wij ze hartelijk bedanken! Daarnaast een compliment voor onze leerlingen: er waren er zo’n 200 en dat waarderen we enorm.

Naast de verschillende activiteiten van onze talentgebieden (Sport, Technologie, Vorm en Media) waren er veel minilessen. Jong en oud kreeg de kans om te proeven van vakken als Spaans en geschiedenis.

Op de eerste verdieping werden er hele goede vragen gesteld bij Domeinonderwijs, in de aula was veel informatie over digitaal onderwijs en de nieuwbouwplannen: alle nieuwe leerlingen krijgen immers te maken met het prachtige complex op De Braak. Een grote groep leerlingen repeteerde voor de musical, zowel cast als orkest – en het bezoek keek massaal. Net zo druk was het in de gymzaal, waar de hele dag een groep sportievelingen ontzag oogste.

Forensisch onderzoek, stopmotion, de derde naamval, alcohol en verkeer, remedial teaching, Knipjumpers, leerlabs: zomaar wat termen die je kon tegenkomen op onze Open Dag. Nogmaals: dank allemaal voor jullie bezoek!

Foto’s terugzien? Dat kan hier.

 

Info

Delen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.