Skip to content

Welkom, groep 8!

Klik op de button hierboven voor alle informatie over het aanmelden voor schooljaar 2022-2023. Op 8 en 9 maart zitten we klaar voor jullie!

 

Digitale Open Dag

Zondag 6 februari 2022. Helaas niet in ons gebouw, maar we hebben digitale alternatieven. Lees deze hele pagina goed door.

NIEUWE VIDEO
Wat zijn we trots op deze geweldige video waarin brugklassers vertellen over hun eerste maanden op onze school. Het gebouw is prachtig in beeld gebracht, onder meer met een drone! We balen ervan dat ouders nog niet de kans kregen om onze school te bezoeken, deze video maakt het een beetje goed.

 

EXPEDITIE KNIP
Loop door het gebouw met 360 graden-foto’s, talloze filmpjes en zelfs een vragen die je kunt beantwoorden: wat zit er in de kluis? Onze eigen virtuele school:
KLIK HIER

 

GA MET ONS IN GESPREK
U kunt met ons in Gesprek via Teams, als u na het bekijken van dit moois nog vragen heeft. Onze medewerkers staan klaar en gaan graag in gesprek met leerlingen en ouders. Het is vanaf deze pagina mogelijk om een afspraak te maken op zondag 6 februari tussen 12.00 en 14.00 uur. Er wordt dan een link toegestuurd, waarmee je via Microsoft Teams in gesprek komt met ons. Er zijn gesprekken mogelijk voor mavo, havo en vwo, domeinonderwijs, de sportklas en zorg/ondersteuning.

    1. Ga naar deze site
    2. Kies één van de gespreksonderwerpen
    3. Automatisch zien we in de agenda 6 februari rood worden; kies rechts een tijdstip
    4. Vul uw gegevens in, vink het onderste hokje aan
    5. Klik op Reserveren.

MEELOOPMIDDAGEN
Ben je leerling in groep 8 en wil je een keer sfeer proeven en meelopen? Dat kan! Schrijf jezelf in voor de meeloopmiddagen.
Meeloopmiddag algemeen: 19 januari, 26 januari en 23 februari van 14 tot 16 uur (als je niet al met groep 8 bent geweest)
Meeloopmiddag Wetenschapsoriëntatie: 9 februari van 14 tot 16 uur (bij advies havo/vwo en vwo interessant)
Meeloopmiddag Domeinonderwijs: 16 februari van 14 tot 16 uur (bij advies havo, havo/vwo en vwo interessant)

Vragen? Mail onze brugklascoördinator!

LIVESTREAM NOVEMBER 2020
Mocht je meer informatie willen, dan kun je ook kijken naar de livestream die we in november 2020 uitzonden. Die bekijk je hier. Sinds de livestream hebben we wel een en ander geoptimaliseerd binnen onze school, zoals ons flexrooster en de toevoeging van individuele coaches. Maar de livestream geeft een heel goed beeld!

U kunt hier de film zien die we lieten zien in november 2021 en januari 2022.

Info

Delen!

Misschien ook leuk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.