Skip to content

Aanmelden voor schooljaar 2021-2022

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2021-2022 was mogelijk van maandag 1 maart tot en met maandag 22 maart. U kon via een reserveringssysteem een afspraak met ons maken. We laten onderstaande informatie op deze pagina staan.

Let op: de kansklas vmbo kader-mavo, havo 1, mavo 2 en 3 en Domein 1 zitten helaas vol voor schooljaar 2021-2022.
Dit geldt ook voor de instroom in havo 4.

Het liefst persoonlijk, op het Dr. Knippenbergcollege
Het geniet onze voorkeur om de inschrijving fysiek te laten plaatsvinden, dat vinden we wel zo persoonlijk. Bij ons op de Nachtegaallaan dus, coronaproof. Tijdens het bezoek aan school maken we kennis met elkaar, nemen we samen het inschrijfformulier door en kunt u uiteraard vragen stellen. We verzoeken om bij deze inschrijving één ouder en uiteraard het kind aanwezig te laten zijn.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Mail naar f.gerritsen@omosghelmond.nl. U krijgt zo snel mogelijk een reactie met daarbij het inschrijfformulier.  Met deze mail sturen we ook het inschrijfformulier mee. Dat kunt u thuis al zover mogelijk invullen en mee naar school nemen. Hij is ook hier te downloaden (en hier voor zij-instroom in hogere jaren). Het is geen probleem om invulvelden open te laten, dan helpen we u graag op school.

Let op: u krijgt per mail ook formulieren voor de aanschaf van een iPad (dit formulier, zie ook deze brief) en voor de eventuele inschrijving voor de Sportklas (dit formulier).

Als u niet naar school kunt of wilt komen
Als u onze school niet kunt of wilt bezoeken voor de aanmelding, dan kunt u dit aangeven in het reserveerprogramma. Dan plannen we een gesprek via Microsoft Teams.

Voor de inschrijving op school verzoeken we u mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?
Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Fréderique Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792079.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Dr. Knippenbergcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Dr. Knippenbergcollege. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

 

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om uw zoon/dochter opnieuw aan te melden. Kom hiervoor op woensdag 2 juni tussen 15.30 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 20.30 uur samen naar het Dr. Knippenbergcollege en neem het nieuwe adviesformulier mee.

 

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Info

Delen!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.