Skip to content

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden 2021-2022

Zoeken

Op 8 en 9 maart 2021 kunnen nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 worden aangemeld.

Wij vragen ouder(s)/verzorger(s) om dit persoonlijk te komen doen, samen met hun zoon of dochter. Dit kan op deze dagen van 15:30 tot 17:00 uur of van 19:00 tot 20:30 uur.

Heeft u vragen over de aanmelding of over onderstaande informatie? Neem contact op met mevrouw F. Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Formulieren aanmelding

Om de aanmelding vlot te laten verlopen, kunt u binnenkort onderstaande formulieren downloaden, uitprinten en invullen (de formulieren voor schooljaar 2021-2022 volgen spoedig). Mocht dit niet lukken, dan doen we dit samen op school – maar het ingevuld meenemen verdient de voorkeur.

Wat moet u nog meer meenemen?

Wij verzoeken u daarnaast onderstaande zaken mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het burgerservicenummer (BSN) van de leerling
  • Het origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Samen met u doorlopen wij de formulieren op volledigheid en nemen de noodzakelijke bescheiden in ontvangst. Wij informeren u over de toelatingsprocedure en beantwoorden al uw vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld na de eindtoets, dan verzoeken wij u om uw zoon/dochter opnieuw aan te melden. Kom hiervoor op woensdag 2 juni tussen 15.30 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 20.30 uur samen naar het Dr.-Knippenbergcollege en neem het nieuwe adviesformulier mee.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.