Skip to content

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden 2021-2022

Zoeken

Op 8 en 9 maart 2022 kunnen ouders en leerlingen naar het Dr. Knippenbergcollege komen voor de aanmelding voor het schooljaar 2022-2023. Nog heel ver weg: alle informatie volgt hier zo snel mogelijk.

De informatie hieronder gaan we binnenkort actualiseren!Voor de inschrijving op school verzoeken we u mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?
Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Fréderique Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl. Of bel naar 0492-792079.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Dr. Knippenbergcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Dr. Knippenbergcollege. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die je hebt gemaakt. 
Ben je al toegelaten en is je advies herzien? Dan verzoeken we je om het nieuwe adviesformulier af te komen geven op school. Dit is mogelijk 
woensdag 2 juni tussen 15.30 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 20.30 uur. Mocht je voor die datum al weten dat je advies is herzien, dan mag je ook een e-mail sturen naar de brugklascoördinator, Fréderique Gerritsen f.gerritsen@omosghelmond.nl (verzoek om dan het nieuwe adviesformulier als bijlage mee te sturen). Je hoeft dan niet op 2 juni naar school te komen. 

N.B. Heb je een herzien advies, maar ben je nog niet aangemeld? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met Fréderique Gerritsen f.gerritsen@omosghelmond.nl. Zij maakt dan een afspraak voor de aanmelding op woensdag 2 juni tussen 15.30 en 17.00 uur of 
tussen 19.00 en 20.30 uur.

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.