Skip to content

Aanmelden 2023-2024

Aanmelden 2023-2024

Zoeken

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2023-2024 doen we dit schooljaar op 7 en 8 maart 2023. De inschrijvingen zijn op het Dr. Knippenbergcollege van 15.00-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur. 

Wat heeft u nodig om uw zoon/dochter in te schrijven:

  • Aanmeldformulier
  • Keuzeformulier notebook
  • Inschrijfformulier sportklas (optie)
  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Onderstaand vindt u de inschrijfformulieren. U kunt het thuis invullen en uitgeprint meenemen. Lukt dit niet? Geen nood, we kunnen ook samen invullen op school. Voor de snelle voortgang verdient een ingevuld formulier wel de voorkeur.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Dr. Knippenbergcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Dr. Knippenbergcollege. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die is gemaakt.

Heeft uw zoon/dochter een herzien advies maar nog niet aangemeld? Dan verzoeken we u om contact op te nemen met onze brugklascoördinator f.gerritsen@omosghelmond.nl. Zij maakt een afspraak voor de aanmelding op maandag 5 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur.

Is uw zoon/dochter al toegelaten en is het advies herzien? Dan mag u voor 5 juni een e-mail sturen naar de brugklascoördinator, Fréderique Gerritsen f.gerritsen@omosghelmond.nl (verzoek om dan het nieuwe adviesformulier als bijlage mee te sturen). U mag het formulier ook af komen geven op school (dit is mogelijk op maandag 5 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur).

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Fréderique Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Aanmelden schooljaar 2023-2024 klas 2 t/m 6

Tijdens de aanmelddagen op 7 en 8 maart zijn ook alle leerlingen welkom die zich willen inschrijven voor de doorstroom van M4 naar H4.

Vragen?

• Doorstroom M4-H4 loopbaancentrum@drknippenbergcollege.nl

• Overige externe instroom m.vandeven@omosghelmond.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.