Skip to content

Aanmelden 2020-2021

Aanmelden 2020-2021

Zoeken

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 kunnen nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2020-2021 worden aangemeld. Wij vragen ouder(s)/verzorger(s) om dit persoonlijk te komen doen, samen met hun zoon of dochter. Dit kan op deze dagen van 15:30 tot 17:00 uur of van 19:00 tot 20:30 uur.

Let op:
Natuurlijk houden wij de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Kunt u om welke reden dan ook niet naar school komen maandag of dinsdag, mail dan even naar secretariaat@omosghelmond.nl. We registreren uw aanmelding dan digitaal en maken met u een afspraak om elkaar op een ander moment te ontmoeten voor de formele afwikkeling. 

Heeft u vragen over de aanmelding of over onderstaande informatie? Neem contact op met mevrouw F. Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Formulieren aanmelding 2020-2021

Om de aanmelding vlot te laten verlopen, kunt u onderstaande formulieren downloaden, uitprinten en invullen. Mocht dit niet lukken, dan doen we dit samen op school – maar het ingevuld meenemen verdient de voorkeur. 

Wat moet u nog meer meenemen?

Wij verzoeken u daarnaast onderstaande zaken mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het burgerservicenummer (BSN) van de leerling
  • Het origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Samen met u doorlopen wij de formulieren op volledigheid en nemen de noodzakelijke bescheiden in ontvangst. Wij informeren u over de toelatingsprocedure en beantwoorden al uw vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.