Skip to content

Aanmelden 2023-2024

Aanmelden 2023-2024

Zoeken

– Onze afdelingen 1 havo en 1 kansklas vwo voor schooljaar 2022-2023 zitten vol. U kunt uw zoon/dochter hier niet meer voor aanmelden.
– Let op: vanaf donderdag 7 juli 2022 is het voor ons ook niet meer mogelijk om zij-instromers te plaatsen.

Het aanmelden van nieuwe leerlingen voor schooljaar 2023-2024 doen we dit schooljaar op 7 en 8 maart 2023. De inschrijvingen zijn van 15.30-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur. Daarover alle informatie binnenkort op deze pagina. 

Alles hieronder hoort bij de aanmeldingen van vorig jaar; we laten het staan zodat u ziet wat u kunt verwachten bij de aanmeldingen in maart 2023.


De aanmeldformulieren hieronder. U kunt het thuis invullen en uitgeprint meenemen. Lukt dit niet? Geen nood, we kunnen ook samen invullen op school. Voor de snelle voortgang verdient een ingevuld formulier wel de voorkeur.

Kunt u niet naar school komen omdat u in quarantaine zit vanwege corona? Mail f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Wilt u hem liever eerst uitprinten en dan thuis invullen met pen? Dat kan ook:

  

Voor de inschrijving op school verzoeken we u mee te nemen:

  • Aanmeldformulier
  • Keuzeformulier notebook
  • Inschrijfformulier sportklas (optie)
  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter
  • Indien beschikbaar vanuit de basisschool: een origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Vragen?

Heeft u vragen over de aanmelding of over bovenstaande informatie? Neem contact op met mevrouw Fréderique Gerritsen, via f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Het aanmeldingsformulier moet ondertekend worden door tenminste één ouder/verzorger. Het Dr. Knippenbergcollege gaat ervan uit dat de beide ouders (indien beide ouders gezag hebben) akkoord gaan met de inschrijving van het kind op Dr. Knippenbergcollege. Wij kunnen de inschrijving niet in behandeling nemen als blijkt dat gegevens of bijbehorende bescheiden niet volledig of voldoende zijn of naar waarheid zijn ingevuld. Uiteraard kunnen ouders/verzorgers deze bescheiden alsnog binnen de dan gestelde termijn aanleveren.

Aanmelden externe instroom M4-H4: loopbaancentrum@drknippenbergcollege.nl
Aanmelden overige externe instroom: m.vandeven@omosghelmond.nl

Bijgesteld advies n.a.v. eindtoets?

Soms komt het voor dat het advies van de basisschool nog wordt bijgesteld naar aanleiding van de uitslag van de eindtoets die je hebt gemaakt.

Heb je een herzien advies maar ben je nog niet aangemeld? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze brugklascoördinator f.gerritsen@omosghelmond.nl. Zij maakt een afspraak voor de aanmelding op maandag 13 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur.

Ben je al toegelaten en is je advies herzien? Dan mag je voor 13 juni een e-mail sturen naar de brugklascoördinator, Fréderique Gerritsen f.gerritsen@omosghelmond.nl (verzoek om dan het nieuwe adviesformulier als bijlage mee te sturen). Je mag het formulier ook af komen geven op school (dit is mogelijk op maandag 13 juni tussen 15:30 en 17:00 uur of tussen 19:00 en 20:30 uur).

Beeldmateriaal en privacy

Op onze school worden foto’s en video’s gemaakt voor verschillende doeleinden. Bij het inschrijven geven wij u informatie over ons beleid en uw rechten. Meer informatie op onze pagina Privacy en beeldmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.