Skip to content

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Zoeken

Huiswerkbegeleiding

Binnen onze school biedt Lyceo zowel bijles als huiswerkbegeleiding en coaching aan. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt op meerdere middagen in de week geoefend met studievaardigheden, ook wordt er aandacht besteed aan de voorbereiding van toetsen en wordt er aan het huiswerk gewerkt onder het toeziend oog van een begeleider die alle vragen beantwoordt. Bijles en coaching vinden in een één-op-één setting plaats. Bijles is gericht op een specifiek moeilijk vak, waarvoor meestal op wekelijkse basis één-op-één begeleiding plaatsvindt zodat er meer dan genoeg ruimte is om de stof op gepast tempo door te nemen en onder de knie te krijgen. Tijdens een coachingstraject wordt wederom één-op-één gewerkt aan de studievaardigheden die een leven lang van pas komen!

Examentraining

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Zo kunnen de (school)examentrainingen plaatsvinden bij ons in de buurt en aangeboden worden tegen een gereduceerd tarief.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.