Skip to content

De grens over

De grens over

Zoeken

De wereld om ons heen verandert snel en komt steeds dichterbij. Daarom heeft ons onderwijs een internationaal karakter. Om de wereld te leren kennen, kun je meerdere malen mee op reis of meedoen aan internationale activiteiten op onze school. Zo mag je mee op uitwisseling met leerlingen uit verschillende landen in Europa, zoals Spanje of België. Je doet internationale ervaringen op die je meer leren over andere talen en culturen én spreken we in de lessen over wat er in de wereld gebeurt.

We maken van jou een echte wereldreiziger omdat je bijvoorbeeld meedoet aan internationale robotwedstrijden in Amerika. Wij als school vinden het belangrijk je te leren én te laten ervaren wat het betekent om wereldburger te zijn.

   Er gebeurt ontzettend veel binnen één schooljaar. Enkele voorbeelden:

  • FIRST Robotics Competition in Hawaï! Voor de wedstrijd reis je met het team naar Amerika, waar je tegen andere internationale teams de strijd aan gaat. De weg naar de wedstrijd staat in het teken van teambuilding en zelfontwikkeling.

  • Projecten met één of meerdere Europese scholen, waarbij iedere school een conferentie binnen het betreffende thema organiseert waar leerlingen naar toe kunnen.

  • Bezoek aan diverse Europese steden, zoals Berlijn, Londen, Brussel en Münster

  • Uitwisseling met Dendermonde (België)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.