Skip to content

Open Huis

Open Huis

Zoeken

Op vrijdag 23 februari 2024 ben je van 16 tot 20 uur van harte welkom op ons Open Huis. 

Tijdens het Open Huis laten we je ervaren hoe het is om op het Dr. Knippenbergcollege (de Knip) te zitten. Ons onderwijs, onze ondersteuning, alles dat we doen om er geweldige schooljaren van te maken. Met al onze vakken, de talentgebieden Sport, Technologie en Vorm & Media, domeinonderwijs en Wetenschapsoriëntatie, de musical, de LEGO league en nog veel meer.

Een leuke middag en avond waarop jij van harte welkom bent. Het Dr. Knippenbergcollege, meer dan een school!

PARKEREN TIJDENS HET OPEN HUIS

Woon je in de buurt van het Dr. Knippenbergcollege? Dan vinden we het heel fijn als je op de fiets komt. Dit omdat het aantal parkeerplaatsen op dit moment beperkt is door bouwwerkzaamheden die er plaatsvinden op Campus de Braak.

VIDEO NIEUWE SCHOOL
Wat zijn we trots op deze geweldige video waarin brugklassers vertellen over hun eerste maanden op onze school. Het gebouw is prachtig in beeld gebracht, onder meer met een drone! Bekijk de video via https://youtu.be/elGLT8VeJEk.

EXPEDITIE KNIP 
Omdat het twee jaar geleden niet mogelijk was een Open Huis te organiseren is er een digitale tour gemaakt. Loop door het gebouw met 360 graden-foto’s, talloze filmpjes en zelfs een vragen die je kunt beantwoorden: wat zit er in de kluis? Onze eigen virtuele school:
KLIK HIER

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.