Skip to content

Digitaal onderwijs

Digitaal onderwijs

Zoeken

We willen jou voorbereiden op een digitale toekomst. Vanaf de brugklas werken we allemaal met je eigen iPad. In de les leren we je hoe je op een creatieve en veilige manier ermee om kunt gaan en welke apps je goed kunt gebruiken. Daarnaast krijg je digitale boeken met extra oefeningen, bronnen en instructiefilmpjes. In het hele gebouw maak je gebruik van ons draadloos netwerk.

Een iPad voor iedereen, vanaf de brugklas. Wat betekent dat nu allemaal voor leerlingen en hun ouders? We snappen het als er vragen zijn. We leggen het uit in het document digitaal onderwijs.

Verzekeringsvoorwaarden Amac

Wilt u meer informatie? Stuur een mail: tabletonderwijs@drknippenbergcollege.nl.

Eigentijds, dynamisch en attractief onderwijs
Met digitale onderwijsvormen sluiten we aan op de belevingswereld van nieuwe generaties en zorgen we voor eigentijds, dynamisch en attractief onderwijs. Doen we dan niets meer met traditionele leermiddelen? Ja, natuurlijk wel. We pakken het beste uit de verschillende werelden en noemen dat met een mooi woord blended learning. Bijkomend voordeel voor de rugzak: die wordt ineens stukken minder zwaar dan vroeger…

Digital Brugklas Bootcamp
In het eerste schooljaar hebben we de Digital Brugklas Bootcamp, met workshops over allerlei programma’s (Magister, Word, Powerpoint en meer!) en lessen bewustwording: mediawijsheid. Hoe ga je bijvoorbeeld verstandig om met sociale media?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.