Skip to content

Dagopleiding Helmond Sport

Dagopleiding Helmond Sport

Zoeken

Dagopleiding Helmond Sport
Sinds 2018 wordt er op meerdere fronten samengewerkt tussen het Dr. Knippenbergcollege en Helmond Sport. Een voorbeeld daarvan is de dagopleiding, waarbij onderwijs en topsport hand in hand gaan. Overdag wordt er getraind, onderwijs gevolgd en extra begeleiding gegeven aan de jeugdspelers van Helmond Sport. Dit alles vanuit de visie dat het kind in de avond “kind moet kunnen zijn”. Bij Campus de Braak wordt dit allemaal mogelijk gemaakt.

Scoutingsprocedure
Wanneer je bovengemiddeld kunt voetballen, word je misschien wel uitgenodigd voor een stageperiode bij Helmond Sport. Tijdens deze stage wordt er gekeken of je geschikt bent om aan te sluiten bij de jeugdopleiding van de club. Is dat zo? Dan krijg je een gesprek met Helmond Sport waarin je een contract ondertekent en dan ben je zeker van je deelname aan de jeugdopleiding. Je kunt je dus niet zelf inschrijven bij Helmond Sport.

Aanmelding Dr. Knippenbergcollege
Afhankelijk van jouw basisschooladvies meld je je vervolgens aan bij één van de aangesloten middelbare scholen van de OMO Scholengroep Helmond. Met advies vmbo-t, havo of vwo kun je een afspraak maken voor de aanmelding (27 of 28 maart 2024) op het Dr. Knippenbergcollege. Meer informatie over aanmelden vind je hier.

Vragen?
Heb je nog vragen over bovenstaande informatie dan kun je contact opnemen met de onderwijscoördinator Helmond Sport, Frank Ketelaars (tevens hoofdtrainer Helmond Sport O13) via: f.ketelaars@omosghelmond.nl

                

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.