Skip to content

Actueel

Actueel

Zoeken

We zijn volop actief op social media. Hieronder vind je een mooi overzicht van recente activiteiten van onze leerlingen. Voor een overzicht van nieuwsartikelen klik je op de knop hieronder.

Livestream voor ouders van groep 8
Livestream voor ouders van groep 8 Op donderdag 26-11-2020 informeren we om 19:30 uur ouders van groep 8 over onze mooie school. Natuurlijk mogen ook andere geïnteresseerden meekijken. Inloggen of aanmelden is niet nodig!
Acht brugklassers aan het woord
Acht brugklassers aan het woord Hoe is het op het Dr. Knippenbergcollege in Helmond? Niemand kan dit beter vertellen dan de leerlingen zelf. Acht brugklassers aan het woord over hun eerste maanden op de middelbare school!
Nieuwe dronebeelden van de nieuwbouw
Nieuwe dronebeelden van de nieuwbouw Dit weekend zijn er nieuwe dronebeelden gemaakt van de nieuwbouw. In dit filmpje achtereenvolgens:
- beelden afgelopen weekend
- alvast wandelen door het gebouw: impressie van de architect
- dronebeelden in het gebouw, september 2020
Ondersteuning op het Dr. Knippenbergcollege
Ondersteuning op het Dr. Knippenbergcollege Een praatje, een schouder, hulp bij grote en kleine vragen: je staat er bij ons op school nooit alleen voor.
Viering hoogste punt nieuwe Dr. Knippenbergcollege in Helmond
Viering hoogste punt nieuwe Dr. Knippenbergcollege in Helmond Viering hoogste punt Dr. Knippenbergcollege op Campus de Braak in Helmond, 8 september 2020. Een mooie middag met het schoolpersoneel en de bouwlieden. Trots op de voortgang van onze nieuwe school! Oplevering in de lente van 2021, eerste lessen in ...

Laad meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.