Skip to content

Musical

Musical

Zoeken

Theater, muziek, zang, dans, spel voor iedereen!

Het Dr. Knippenbergcollege brengt al dertig jaar musicalproducties. Met succes: de voorstellingen maken ieder jaar indruk en er zijn zelfs leerlingen die voor onze school kiezen, speciaal voor deze bijzondere activiteit!

Iedere leerling mag deelnemen aan de musical, zonder uitzondering. Er zijn dus geen audities met afwijzingen. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid en een rol krijgt in het orkest, op het toneel of achter de coulissen. Iedere vrijdagmiddag oefenen we onder begeleiding van een professionele regisseuse, dansdocent, zangdocent en dirigent. Als hecht team werken we met alle leerlingen en begeleiders toe naar een prachtige musical die ongeveer vier keer wordt opgevoerd, sinds enkele jaren in Het Speelhuis.

Bijzonder is de groei die de leerlingen doormaken op heel veel vlakken. We doelen dan niet alleen op facetten als muziek, dans en spel, maar we zien vooral ook de persoonlijke groei. Die is indrukwekkend! We zijn trots op onze unieke musicalfamilie.

Over onze voorstelling van 2022-2023:

We zijn weer begonnen! Met een nieuwe groep. Onze voorstelling:

Pinokkio

Geen kindermusical, maar een  bijzonder verhaal over een houten pop die mens wil worden. Maar hoe doe je dat en wat houdt mens zijn eigenlijk in? Pinokkio leert door vallen en opstaan, verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en de consequenties ervan dragen. De voorstelling gaat over vriendschap, verraad, verleiding en over ik, jij en wij. Ook hier geven de leerlingen van de Knip weer hun eigen draai aan met verrassende wendingen! Pinokkio, alles behalve een kinderachtig verhaal! 

Voorstellingen op 16, 17, 18 juni 2023 in het Speelhuis

Kijk hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.