Skip to content

Musical

Musical

Zoeken

Theater, muziek, zang, dans, spel voor iedereen!

Het Dr. Knippenbergcollege brengt al dertig jaar musicalproducties. Met succes: de voorstellingen maken ieder jaar indruk en er zijn zelfs leerlingen die voor onze school kiezen, speciaal voor deze bijzondere activiteit!

Iedere leerling mag deelnemen aan de musical, zonder uitzondering. Er zijn dus geen audities met afwijzingen. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid en een rol krijgt in het orkest, op het toneel of achter de coulissen. Iedere vrijdagmiddag oefenen we onder begeleiding van een professionele regisseuse, dansdocent, zangdocent en dirigent. Als hecht team werken we met alle leerlingen en begeleiders toe naar een prachtige musical die ongeveer vier keer wordt opgevoerd, sinds enkele jaren in Het Speelhuis.

Bijzonder is de groei die de leerlingen doormaken op heel veel vlakken. We doelen dan niet alleen op facetten als muziek, dans en spel, maar we zien vooral ook de persoonlijke groei. Die is indrukwekkend! We zijn trots op onze unieke musicalfamilie.

Over onze voorstelling van 2020-2021:

Vanwege de corona maatregelen hebben we dit jaar helaas geen uitvoeringen van onze musical in het Speelhuis. 
Nu wordt er een professionele film van gemaakt waarvan de première in september zal zijn in de Cacaofabriek.

Een bericht van begin oktober 2021:

Ben X

Ben is anders en zijn leven zit vol bijzondere rituelen. Hij leeft in zijn eigen wereld dat zich vooral afspeelt in de van de computergames. In de echte wereld is het dagelijks leven voor hem een hel. Zijn klasgenoten maken zijn leven onmogelijk. Geeft hij op? … Of neemt hij wraak?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.