Skip to content

Meeloopmiddagen

Meeloopmiddagen

Zoeken

Academische middag – Woensdag 24 januari 2024 van 13:45 uur – 16:00 uur 
Heb je advies havo/vwo of vwo dan nodigen we jou uit om een middag mee te lopen tijdens onze academische middag. Tijdens deze middag laten wij zien waarom onze vwo-afdeling de beste voorbereiding op de universiteit is. We zijn de enige school in Helmond die is aangesloten bij Wetenschapsoriëntatie Nederland (WON).  

Meeloopmiddag Domeinonderwijs – Woensdag 31 januari 2024 van 13:45 uur – 16:00 uur 
Heb je advies havo, havo/vwo of vwo dan nodigen we jou uit om een middag mee te lopen tijdens onze Domeinmiddag. Tijdens deze middag laten wij  zien wat het verschil is tussen ons Domeinonderwijs en het reguliere onderwijs op havo en vwo. Voor aanmelden klik 
hier.

Extra meeloopmiddag  – Woensdag 28 februari  2024 van 13:45 uur – 16:00 uur
Voor die kinderen die niet met de basisschool op bezoek zijn geweest, of voor de kinderen met mavo of mavo/havo-advies die nog enorm twijfelen over hun keuze, hebben we na het Open huis in februari nog één extra meeloopmiddag gepland. Deze middag biedt hetzelfde programma aan als tijdens de ochtend van de basisschoolbezoeken.

Hoe kan je je aanmelden voor de meeloopmiddagen?
Wil je je aanmelden voor één of meerdere meeloopmiddagen? Klik dan hier

Voor vragen over bovenstaande info kunt u contact opnemen met mevr. Fréderique Gerritsen, brugklascoördinator: f.gerritsen@omosghelmond.nl

Voor ouders wordt er een jaarlijkse informatieavond gehouden. De avond is dit jaar op 16 november 2023.

Tijdens deze avond maakt u kennis met onze school. We vertellen alles over ons onderwijs, onze speerpunten, onze ondersteuning en onze activiteiten. Ook krijgt u alles te horen over onze afdelingen: er zijn interactieve presentaties over het vwo, de havo, de mavo en ons Domeinonderwijs. 

U bent van harte welkom! Aanmelden voor de informatieavond kan via onderstaand formulier:

 

Aanmeldformulier informatieavond donderdag 16 november

Graag meld ik me aan voor de volgende presentatie:

Wilt u de presentatie over ons Domeinonderwijs bijwonen (20:00-20:30)?(Vereist)
(Heeft uw dochter/zoon havo-, havo/vwo- of vwo-advies dan kan zij/hij kiezen voor Domeinonderwijs. Wilt u weten wat Domeinonderwijs inhoudt en of dit onderwijs bij uw dochter/zoon past? Meld u dan aan.)

Naam(Vereist)
(De informatieavond is bedoeld voor ouders van leerlingen in groep 8. Uw dochter/zoon is van harte welkom tijdens het Open Huis of één van de andere voorlichtingsactiviteiten.)

 

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar onze brugklascoördinator Fréderique Gerritsen: f.gerritsen@omosghelmond.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.